Transport bagaje cluj

TRANSPORT BAGAJE IN CLUJ INCEP DE LA 50 RON!

Dacă sunteți în căutarea unui personal de încredere care sa va transporte bagaje in Cluj, nu ezitati sa contactati echipa transportdemarfacluj.ro! Contactati operatorii noștri în legătura cu transportul bagajelor dumneavoastră, la numerele de telefon 0757 962 964 și 0754 021 052. Bagajele dumneavoastră vor fi transportate în siguranța si cu mare grija la destinația dorita in Cluj si in tara! Drumul bagajelor dumneavoastră este asigurat de soferi profesionisti!.

PRET TRANSPORT BAGAJE CLUJ

În Cluj, pretul transportului de bagaje pleacă de la 50 RON. Calculul se face în primul rând în funcţie de distanţa dintre locaţii. Va punem la dispoziție personal pentru manipularea bagajelor dumneavoastră (prețul manipularii nu este inclus în prețul transportului, se va achita separat). Dubele noastre de 3,5 t au capacitatea de a transporta un volum considerabil de bagaje. În dubele noastre, bagajele dumneavoastră vor fi asigurate de operatorii noștri de maxima încredere.

Termenii și conditiile în care se va desfasura transportul bagajelor dumneavoastră se va discuta cu operatorii noștri.

Transport Bagaje Studenti Cluj

Esti student si te-ai mutat in Cluj si ai multe bagaje?
Noi va ajutam! Va stam la dispozitie cu servicii transport bagaje ieftine.

Chiar daca ai un volum mare de bagaje pentru noi nu reprezinta o problema! Suna acum si primeste o oferta care te ajuta sa te muti cat mai repede.