20190613 105235
Transport fructe si legume
12/07/2019
Transport aparatura si dispozitive medicale Cluj
26/01/2021
Show all

Servicii de transport imbunatatite

Cu siguranta servicile de transport trebuiesc imbunatatie constant. Siguranta noastra cat si a bunurilor dumneavoastra e prioritatea noastra, de aceea efectuam frecvent operatiuni pentru imbunatatirea acestora.

Asadar, in cele ce urmeaza va vom relata ce anume am schimbat la duba de transport:

CULOAREA

Am revopsit duba de transport atat in interior cat si in exterior deoarece aspectul fizic  cat si curatenia acesteia e vitala pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostrii.

Culoarea – codul culorii #20B2AA- sau LightSeaGreen a fost improspatat si urmele de rugina cat si cele de uzare au fost indepartate complet.

Precum se poate observa in poze, acestea erau necesare. Asadar iata starea dubei de transport inainte si dupa vopsirea acesteia:

Toata operatiunea a durat aproximativ 3 saptamanii, dar rezultatul a meritat toata asteptarea.

Iata rezultatul dupa vopsire:

MOTORUL

Vehiculul a avut nevoie și de schimbarea motorului întrucât cel vechi cauza deja probleme și sarcinile nu puteau fi duse la îndeplinire. Motorul cel nou are: capacitate cilindrica 2200, 160 de cai putere. Modelul se numește Autoduba sprinter 316 – Mercedes-Benz. 

Montarea motorului a durat aproximativ 2 saptamanii.

 Toata asteptarea a meritat deoarece funcționarea în condiții optime a firmei de transport marfa e prioritatea numărul unu pentru noi.

Alte imbunatatiri aduse:

Ori de cate ori este nevoie se face schimbul de ulei cât și consumabilele, acestea fiind verificate in permanenta ca sa fie in stare perfecta de functionare. De asemenea plăcuțele de frână au fost si ele schimbate si sunt atent urmarite.

Transport de marfa Cluj își imbunataste mereu calitatea serviciilor. Dorim ca transportul de marfa sa se efectueze în siguranță și în condiții de normale de lucru. 

Apelați cu încredere la serviciile de transport ale dubele-verzi.ro, acum cu un aspect nou!

IMG 20200616 WA0012 2
IMG 20200616 WA0012 2

Comments are closed.