Servicii de transport imbunatatite
19/06/2020
Asociatia Familia Regasita Cluj
Transport donații Cluj
13/03/2021
Show all

Transport aparatura si dispozitive medicale Cluj

Covid-19 si Dubele-verzi

In cele ce urmeaza as vrea sa va vorbesc putin despre implicarea Dubelor Verzi in lupta impotriva Covid-19 si ajutorul care incercam sa il dam fiecare din noi. Ne implicam constant in actiuni care pot oferi sprijin spitalelor cat si distribuitorilor de dispozitive medicale din Cluj si nu numai.

In perioada starii de urgente chiar si spitalele au avut nevoie de sprijinul TransportdemarfaCluj. Astfel am avut mai multe transporturi de dispozitive medicale Cluj spre Spitalele de Pediatrie din Cluj Napoca. Transporturi care au inclus combinezoane de protectie anticovid. De asemenea am mai transportat si spre celelalte spitale Covid din Cluj echipamente de protectie anticovid.

Echipamentele au fost transportate in siguranta, sigilate si manipulate astfel incat medicii au fost protejati si au reusit sa aiba grija de pacientii lor.

Transport aparatura medicala Cluj

Un altfel de transport de aparatura medicala Cluj, si anume un scaun de stomatologie am mai avut de livrat in afara tarii, si nu oriune ci in Franta, la Cannes, pe Coasta de Azur. Acest transport a fost mai special, si s-a intins pe durata mai multor zile, iar pentru acest transport am colaborat cu firma de transporturi Transportatorul de marfa Cluj

IMG 20210115 WA0003
Transport aparatura medicala Cluj

Scaunul de stomatologie a fost impachetat si manipulat astfel incat transportul sa ajunga in siguranta la destinatie, fara a fi avariat pe tot parcursul drumului.

Transport echipamente medicale Cluj

De altfel Transport de marfa Cluj a transportat si altfel de echipamente medicale fara a cunoaste insa continutul lor.

IMG 20210115 WA0002
Transport dispozitive medicale Cluj

TransportdemarfaCluj ofera servicii de transport aparatura medicala, consumabile medicale, sau orice ar fi nevoie pentru medicii, spitale si nu in ultimul rand pacientii. Daca se doreste se poate oferi si transport in afara tarii asa cum a fost cel pe care l-am efectuat deja in Franta.

Pentru orice fel de informatii care tin de costuri, servicii oferite, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon: 0754 021 052 sau 0757 962 964 sau scrieti-ne pe Whats App.

Comments are closed.