Transport aparatura si dispozitive medicale Cluj
26/01/2021
Statie ITP Viisoara Dambovita
13/03/2023
Show all

Transport donații Cluj

Asociatia Familia Regasita Cluj

Asociatia Familia Regasita Cluj

Astăzi am avut parte de un transport mai special. M-a impresionat atât de mult aceasta situație încât as vrea sa va împărtășesc și dumneavoastră acest lucru. 

Am fost contactat de Asociatia Familia Regasita din Cluj Napoca pentru un transport. La ora stabilita m-am prezentat la sediu și am încărcat Dubele Verzi cu mobilier, saltele, covoare și alte lucruri folositoare unei case. 

Transportul a fost dus în satul Aghires din județul Cluj unei mămici de numai 14 ani. În pozele de mai jos veți vedea condițiile în care trăiesc bunica, mama și nepoțelul. Mama care e doar un copil dar care nu și-a abandonat copilul și își continua studiile. 

Asociatia Familia Regasita a acoperit o parte din costul transportului dar restul a fost acoperit de bunica. 

De asemenea casa în care locuiesc acestea e cu chirie și încearcă sa acopere luna de luna cheltuielile cât și plata chiriei.

I-am promis bunicii ca voi încerca să spun la cât mai multe persoane de situația lor. 

Numărul de telefon al doamnei este acesta 0744 287 998. Ea va poate oferi mai multe detalii de ce ar avea nevoie și dacă vreți sa știți mai multe despre situația lor. 

Mulți dintre noi avem obiecte în casa sau pe lângă gospodărie care nu ne mai sunt de folos dar pentru alții ar fi necesare. 

Dubele Verzi sunt mereu la datorie atunci când vine vorba de ajutorarea oamenilor.

Contactati-ne și noi vom livra oriunde și oricând. Sunați la 0754 021 052 sau 0757 962 964.

Comments are closed.